Școala de Aplicație a Forțelor Navale Române
28 octombrie 2011
 

  


 

INFORMAȚIE DE PRESĂ

       Sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 11.00, la sediul Școlii de Aplicație a Forțelor Navale din Mangalia, va avea loc ceremonia prilejuită de înmânarea Drapelului de luptă și de sărbătorirea a 115 ani de la înființarea instituției.
       La ceremonie vor participa reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, ai autorităților publice locale, comandanți de mari unități și unități, membri ai asociațiilor cadrelor militare în rezervă și retragere, veterani de război.
Jurnaliștii interesați să asiste la această activitate sunt rugați să transmită o solicitare de acreditare (cu nume, prenume, serie și număr CI, publicația pe care o reprezintă) pe adresa de e-mail: um02196@yahoo.com, până vineri, 28 octombrie, ora 16.00.

* * *

       Școala de Aplicație a Forțelor Navale "Viceamiral Constantin Bălescu" a fost înființată prin Înaltul Decret nr. 1093 din 26 februarie 1896 și a început să funcționeze la 1 noiembrie 1896, la Galați.
Începând cu 1 septembrie 2008, Școala de Aplicație a Forțelor Navale "Viceamiral Constantin Bălescu" a fost redislocată în garnizoana Mangalia.

 

Compartimentul Relații Publice