Școala de Aplicație a Forțelor Navale Române
28 septembrie 2012

Persoană de contact : mr. Daniel OAIE
Telefon: 0745.108.511

  


 

INFORMAȚIE DE PRESĂ

       Festivitatea de deschidere a noului an de învățământ de la Școala de Aplicație a Forțelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu” din Mangalia va avea loc luni, 01 octombrie, începând cu ora 10.00.

          La activitate sunt invitați să participe reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Navale, comandanți de mari unități și unități, ai administrației publice locale, ai asociațiilor cadrelor militare în rezervă și retragere.


     Jurnaliștii interesați să asiste la activitate vor fi așteptați, luni 01 octombrie, începând cu ora 09.30, la Școala de Aplicație a Forțelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu”, din Mangalia, Str. Portului, nr.14. 

 

 

***

     Școala de Aplicație a Forțelor Navale "Viceamiral Constantin Bălescu" a fost înființată prin Înaltul Decret 1093 din 26.02.1896 și a început să funcționeze începând cu data de 1 noiembrie 1896, la Galați.

     De-a lungul timpului, unitatea a schimbat locul de dislocare, trecând totodată printr-o serie de transformări și reorganizări. Începând cu 1 septembrie 2008, Școala de Aplicație a Forțelor Navale "Viceamiral Constantin Bălescu" funcționează în garnizoana Mangalia.

 

     Informații suplimentare referitoare la această structură din cadrul Forțelor Navale se găsesc accesând site-ul: www.safn.ro  

  

Compartimentul Relații Publice